MIDDAGS MENU

En menu består af en kold forret set, miso suppe med Japanske pickles, samt en hovedret. Der serveres med en skål ris, og som afslutning en lille dessert med japansk te.
Ekstra skål ris koster 35,-
  • Sukiyaki Dinner


    Tynde skiver oksehøjreb og grøntsager tilberedes på en hot pot ved bordet. Retten er tilberedt i Warishita (en let krydret soyasauce) som bliver serveret med et råt sammenpisket æg, som dip.
    Hvis i ikke ønsker at spise retten med rả æg, bedes i sige det til tjeneren ved bestilling. 320,-
  • Tempura Menu


    Dybstegte grøntsager og to rejer på japansk vis serveres med revet kinaradise og ingefær. Maden dyppes i Tentsuyu sauce (let soyasauce fond baseret på fisk bouillon og kombu tang). 275,-
  • Tonkatsu Menu


    Sprød stegt, paneret svinekotelet anrettet på salat med lidt sennep. Serveres med Tonkatsu sauce. 270,-

 

 

 

  • Sashimi Menu


    Tynde skiver af forskellig dagens rå fisk, anrettet med Wasabi og Gari (engefær). Serveres med soyasauce. 280,-
  • Shabu Shabu Menu


    Tynde skiver oksehøjreb og grøntsager tilberedes på en hot pot med kogende vand ved bordet. Kødet og grøntsagerne spises med Goma daré (sesam sauce) og Ponzu sauce ( En citrus-baseret soyasauce). 340,-
  • Tokyo Special Dinner


    Ved denne menu serveres der først 2-3 dagens udvalgte hors d'oeuvres, efterfulgt af Sashimi, Yakitori og Tempura. Efter Tempura serveres miso suppe med japanske pickles samt halv Sukiyaki som hovedret. 420,-