A LA CARTE

Hovedretterne serveres med ris, med undtagelse af nudel retterne.
Ekstra skål ris koster 35,-

De enkelte A la Carte hovedretter kan også bestilles som en menu med forret, miso suppe og dessert. Dette kommer til at koste hovedrettens pris plus 77,- ekstra.

 

NABE


Retter der tilberedes i en hot pot ved bordet
  • Sukiyaki


    Tynde skiver oksehøjreb og grøntsager tilberedes på en hot pot ved bordet. Retten er tilberedt i “Warishita” (en let krydret soyasauce) som bliver serveret med et råt sammenpisket æg som dip.
    (Hvis i ikke ønsker at spise retten med rả æg, bedes i sige det til tjeneren ved bestilling). 265,-
  • Shabu Shabu


    Tynde skiver oksehøjreb og grøntsager tilberedes på en hot pot med kogende vand ved bordet. Kødet og grøntsagerne spises med Goma daré (sesam sauce) og Ponzu sauce ( En citrus-baseret soyasauce). 280,-
  • Yudofu(Vegetar)


    Forskellige grøntsager og tofu cubes kogt i en hot pot. Retten spises med Ponzu sauce ( En citrus-baseret soyasauce). 220,-
  • Tarachiri


    Forskellige grøntsager og torsk stykker kogt i en hot pot. Retten spises med Ponzu sauce ( En citrus-baseret soyasauce). 253,-
  • Udonsuki(Vegetar)


    Forskellige grøntsager og Udon ( tyk japansk hvedenudler ) kogt i Men Tsuyu (let soyasauce fond baseret på fiske bouillon og kombu) i en hot pot. 230,-

 

TEMPURA


Retter der dybsteges på japansk vis
  • Tempura no moriawase


    Dybstegte dagens grøntsager og to rejer serveres med revet kinaradise og ingefær. Maden dyppes i Tentsuyu sauce (let soyasauce fond baseret på fiske bouillon og kombu). 220,-
  • Ebi no tempura


    Dybstegte 5-6 rejer serveres med revet kinaradise og ingefær. Maden dyppes i Tentsuyu sauce (let soyasauce fond baseret på fiske bouillon og kombu). 225,-

 

SAKANA


Retter med fisk
  • Sakana no shioyaki


    Saltet grillet fisk (vælg mellem laks eller makrel). Fisken serveres med revet kinaradise, hvorpå man hælder soyasauce efter behag. 145,-
  • Sashimi no moriawase


    Tynde skiver af dagens rå fisk. Serveres med soyasauce, Gari og Wasabi. 220,-
  • Sushi


    Cirka 10 stk. Nigiri og 5 stk Maki, alt efter dagens udvalg. Serveres med soyasauce, Gari og Wasabi.
    (Sushi bestilles gerne på for hånd) 240,-

 

NIKU


Retter med kød og fjerkræ
  • Wafu steak


    300g entrecote steak tilberedt i Teriyaki sauce, anrettet på salat. 220,-
  • Tonkatsu


    Sprød stegt, paneret svinekotelet anrettet på salat med lidt sennep. Serveres med Tonkatsu sauce. 210,-
  • Buta no shogayaki


    Tynde skiver stegt svinekød tilberedt med revet ingefær og Yakiniku sauce (grøntsagsbaseret sød soyasauce), anrettet på salat. 193,-
  • Yakiniku


    Tynde skiver stegt oksekød tilberedt med Yakiniku sauce (grøntsagsbaseret sød soyasauce), anrettet på salat. 198,-
  • Tori no karaage


    Letpaneret kyllingestykker sprød dybstegte på japansk vis, anrettet på salat. 195,-
  • Yakitori


    6 stykker grillede kyllingespyd penslet med Teriyaki sauce, anrettet på salat. 180,-
  • Gyusashi


    Fintskåret rå striploin oksekød, serveres med soyasauce og Wasabi. 175,-

HORS D'OEUVRES


Retter der kan fungere som forretter
  • Natto


    Gærede japanske sojabønner med lidt Taré (let sød soyasauce), drysset med fintsnittet porre og Nori, serveres med lidt sennep. 60,-
  • Gyoza


    Seks stykker indbagt hakket svinekød med grøntsager, pande steges og serveres med Raayu (chili sesam olie), eddike og soyasauce. 85,-
  • Hijiki


    Sauteret Hijiki havtang serveres varm. 60,-
  • Ohitashi


    Kogte hele spinatblade med Taré (let søde soyasauce dressing) 50,-
  • Oshinko


    Japanske pickles af kinakål, agurk og gulerod. 50,-
  • Hiyayakko


    Tofu cube med finsnittet porre, revet ingefær og Katsuobushi (meget tynde flanger af"skipjack tun" ). Retten serveres kold og spises med lidt soyasauce. 60,-
  • Amaebi


    Rå søde små rejer, serveret med soyasauce og Wasabi. 88,-

 

SUI MONO


Japansk suppe
  • Miso shiru


    Miso ( fermenteret soyabønnemasse) baseret suppe serveret med tofu, Wakame og fint snittet porre. 55,-

 

DONBURI


Speciel japansk risret, serveret i en stor skål
  • Katsudon


    Sprød stegt, paneret svinekotelet med løg, gulerod og pisket æg simreret i Warishita (en let krydret soyasauce). Serveres på ris i en japansk skål. 215,-
  • Tendon


    Dybstegte grøntsager og 2 rejer på japansk vis, hældes lidt tykt Teriyaki sauce på. Serveres på ris i en japansk skål 215,-
  • Unadon


    Grillet “Unagi” ål, penslet med Teriyaki sauce. Serveres på ris i en Bento boks. 230,-

 

MENRUI


Japansk nudelretter
  • Kake soba


    Tynd boghvede nudler serveres med fintsnittet porre og Nori tang i en Men Tsuyu suppe (let soyasauce fond baseret på fisk bouillon og kombu). 140,-
  • Zaru soba


    Kold tynd boghvede nudler serveres med fintsnittet Nori tang. Serveres på et fad med fintsnittet porre, hakket ingefær, Wasabi og Men Tsuyu (let soyasauce fond baseret på fisk bouillon og kombu). 140,-
  • Tsukimi soba


    Tynd boghvede nudler serveres med fintsnittet porre, Nori tang og et råt æg i en Men Tsuyu suppe (let soyasauce fond baseret på fisk bouillon og kombu). 145,-
  • Tempura soba


    Tynd boghvede nudler serveres med fintsnittet porre, Nori tang og to dybstegte rejer på japansk vis i en Men Tsuyu suppe (let soyasauce fond baseret på fisk bouillon og kombu). 160,-
  • Kake udon


    Udon ( tykke japanske hvedenudler ) serveres med fintsnittet porre og Nori tang i en Men Tsuyu suppe (let soyasauce fond baseret på fisk bouillon og kombu). 140,-
  • Tsukimi udon


    Udon ( tykke japanske hvedenudler ) serveres med fintsnittet porre, Nori tang og et råt æg i en Men Tsuyu suppe (let soyasauce fond baseret på fisk og kombu bouillon). 145,-
  • Tempura udon


    Udon ( tykke japanske hvedenudler ) serveres med fintsnittet porre, Nori tang og to dybstegte rejer på japansk vis i en Men Tsuyu suppe (let soyasauce fond baseret på fisk og kombu bouillon). 160,-